Fudokan Kup Srbije – Vrnjačkoj Banji 24. novembra

U Vrnjačkoj Banji je proteklog vikenda održano 16. Otvoreni Fudokan Kup Srbije. Zrenjaninci su nastupali na ovom šampionatu u sledećem sastavu: Srđan Marić, Goran Samolovac, Filip Mihajlović, Milica Ćorić, Anastasija Nikolić, Anja Nedić. Nikola Vukelić, Srđan Marić i Goran Samolovac su na ovom Kup-u Srbije sudili.

Razultati u pojedinačnim nastupima: Srđan Marić – U kategoriji seniora disciplina Fudokan sport borbe 86 kg osvaja zlatnu medalju, fukugo disciplina srebrna medalja i disciplina kumite osvaja srebrnu medalju, Goran Samolovac – U kategoriji seniora discipline katekumiteFudokan sport borbecumeaitamshiwari osvaja zlatne medalje, bronzu osvaja u disciplini fukugo, Anastasija Nikolić – U kategoriji kadetkinja disciplina kate osvaja bronzanu medalju, Milica Ćorić – U kategoriji starijih pionirki disciplina kate osvaja zlatnu medalju, Filip Mihajlović – U kategoriji seniora osvaja dve bronzane medalje u disciplinama Fudokan sport borbe i kumite.

Razultati u ekipnim nastupima: Muški seniorski tim u sastavu Srđan Marić, Filip Mihajlović Goran Samolovac osvaja zlatnu medalju. U finalnom meču za zlatnu medalju zrenjaninci su savladali seniore iz Karate kluba „Crvena Zvezda“ iz Beograda.